Event: L'Oréal Studio Pro Bar

dinsdag 5 april 2016


Blow Dry Bars schieten als paddestoelen uit de grond. In New York, Berlijn en Amsterdam kan je er al enkele bezoeken en nu heeft Antwerpen er ook eentje. Namelijk de L'Oréal Studio Pro Bar. L'Oréal opent deze bar ter lancering van hun nieuwe stylingslijn Studio Pro. Ik ben samen met Kim (beautifulday4makeup ) alvast een kijkje gaan nemen en heb natuurlijk mijn haar laten doen.
Het concept va de Studio Pro Bar is super. Je kan uit 24 voorbeeldlooks een look kiezen die een haarstylist bij jou zal maken. Terwijl deze een super haarlook bij jou creëert met behulp van de nieuwe styling producten kan je ook nog eens lekker genieten van een jammie cocktail en dit allemaal gratis!


Hier zie je de stylist aan het werk bij kim. Zij had voor de wavy look gekozen.


Ikzelf was voor de rocker look gegaan maar dan iets minder stoer. Hieronder kan je het resultaat zien.
Ik moet zeggen dat er een stuk van mijn haar verdween onder mijn sjaal. Maar de look vond ik geslaagd. Kreeg er ook veel complimentjes over onderweg naar huis dus dat was ook super. Ook de haarlak die bij mij werd gebruikt heeft een goede indruk op mij kunnen maken. Mijn haar voelde helemaal niet crunchie aan en het rook echt lekker.


Over de lijn zal zeker nog een post online komen. Ik moet de producten alleen zelf nog eens goed gaan gebruiken hiervoor. Ik moet zeggen dat ik het een super concept vind en dat ik het een heel erg gezellige avond vond!


Wil jij ook een te vette look laten creëren om hierna eventueel lekker de stad in te duiken? Dat kan, De Studio Pro Bar (Wiegstraat 24, Antwerpen) is open op 8,9 en 15,16 april. Open op vrijdag van 16.00 tot 21.00 en op zaterdag van 15.00 tot 21.00.

Je kan je voor een bezoekje hier registreren.

4 opmerkingen:

  1. Je haar zag er ontzettend tof uit :D Lijkt mij heel erg leuk om te doen :-) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er leuk uit allemaal. Ook je haar zit erg mooi

    BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)