L'Oreal Studio Pro Haarproducten.

maandag 18 juli 2016


Een hele tijd geleden ging ik naar de L'Oreal Studio Pro Bar in antwerpen (deze post gemist? je kan hem hier bekijken). Jammer maar helaas is de bar al weg en je kan je dus geen kennis meer maken met de producten. Tijd dus om de producten hier op de blog te bespreken.
Studio pro is de nieuwe styling lijn van L'Oreal. De producten bevatten deskundige formules waardoor je vrij kunt experimenteren met je kapsel en je je verbeelding kan loslaten op je haar. Er werden 3 formules ontwikkeld namelijk Hold it, Boost it en Curl it.


De Boost It formule haarspray zorgt voor volume en fixatie, hoor ik daar een Halleluja!? Dit product komt voor mij als geroepen. Als ik niets met mijn haar doe plakt het echt letterlijk tegen mijn hoofd aan, totaal geen volume dus. Wanneer ik deze haarspray gebruik merk ik inderdaad het volume effect wel. Ik krijg er geen Tina Turner volume van maar ik ben best tevreden. Ook de fixatie is erg fijn. Wat  ook leuk is, mijn haar voelt lekker natuurlijk en niet knapperig aan.


In dezelfde Boost It lijn kan je ook een volume mousse vinden. Ook deze zorgt voor volume en is ook heel erg fijn in gebruik. Sinds ik deze heb gebruik ik hem elke keer nadat ik mijn haar heb gewassen. Hij zorgt voor licht volume in mijn haar, ideaal voor een gewoon dagelijks coupe of om al out te gaan in combinatie met de haarspray.


Ik ben een echte kluns als het op haar stylen aankomt. Maar zoals ik hierboven al zei is deze mousse echt gemakkelijk om te gebruiken. Hij voelt licht aan, brengt super gemakkelijk aan in mijn haar en voelt totaal niet plakkerig aan. Vind ik erg leuk.


Als laatste heb ik nog een haarspray uit de Hold it lijn. deze formule zorgt voor snelle en ultrasterke fixatie. Sommige zullen het verhaal herkennen je bent een uur bezig om je haar mooi te krullen, zet je twee stappen buiten en is de krul alweer verdwenen. Jep ook dit gebeurt met mijn haar. Nu dames ik heb de test gedaan. S'morgens mijn haar gekruld en dan royaal deze spray gebruikt. Ik moet zeggen dat deze haarspray zijn belofte waar maakt. Tegen het einde van de dag zaten mijn krullen nog steeds in mijn haar. Ok ze waren niet allemaal nog heel maar de meerderheid zat er nog min of meer in.


Ik ben best tevreden over deze producten. Ze zijn fijn in gebruik, zien er leuk uit, de verpakking is huge (400ml) en dan heb ik het nog niets over de geur verteld. Deze is zalig een echte lekkere kappersgeur.

Alle producten zou je in de drogisterij moeten kunnen terugvinden.
- Haarspray Hold It (400ml) - € 4,99
- Haarspray Boost It (400ml) - € 4,99
- Mousse Boost It (200ml) - € 4,99

2 opmerkingen:

  1. Ik ben tevreden over de haarspray! De rest heb ik nog niet gebruikt :(

    BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)