Shoplog: Noë Pumps

woensdag 20 juli 2016


Iets wat ik nog niet aan jullie verteld heb is dat ik nu ongeveer al 2 maanden een nieuwe job heb, woehoe! Ik voel me er super goed en het werk bevalt en interesseert me heel erg dus ik ben gelukkig. Natuurlijk mag een nieuwe job gevierd worden en dat heb ik gedaan door eens lekker te gaan shoppen bij Noë.Ik ben best een schoenen meisje. Wanneer ik mensen tegenkom dan kijk ik ook altijd eerst naar de schoenen en dan pas naar de persoon zelf. Dus je kan wel zeggen dat ik gek ben op schoenen. Toch heb ik niet een heel erg uitgebreide schoenen collectie. Daar mocht nu wel verandering in komen dus trok ik naar de Kloosterstraat in Antwerpen om een leuk paar (of twee) te scoren.


Voor de mensen waarbij Noë geen belletje doet rinkelen. Noë is een Belgisch schoenenmerk dat door Luc Dereu is opgericht in 2008. Hij creëert kleurrijke glamoureuze schoenen. Dat kleurrijke mag je echt letterlijk nemen want je vind de schoenen in maar liefst 88 verschillende kleuren.


Nu kan je mijn keuze best saai noemen want uit al die kleuren heb ik zwarte en bruin/oranje pumps uitgekozen. Ik ben voor deze klassieke pumps gegaan omdat ik deze perfect kan dragen op het werk, bruiloft of een feestje. Naast de vele kleurtjes heb je ook verschillende hakhoogtes en kan je kiezen voor een puntige of ronde neus.


Om eerlijk te zijn het zijn niet de goedkoopste schoenen maar zeker ook niet te duur voor hun kwaliteit. Deze hebben namelijk € 129 gekost (per paar). Ze worden gemaakt uit een van de beste Italiaanse leersoorten. Dit zorgt ervoor dat het leer naar je voet gaat zitten naarmate je de schoenen draagt. In het begin is het niet zo heel erg comfortabel, maar echt dit beter echt waardoor ze lekker comfortabel zitten.

Interesse neem dan zeker een kijkje op de Noë site of in hun winkel in de Kloosterstraat.
Oja op dit moment is er ook een sale aan de gang!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)