Yves Rocher Solair producten

zondag 10 juli 2016
Wat een heerlijk zonnig weekend hebben we achter de rug! Tijd om de zonnebescherming uit de kast te halen, af te stoffen en van het lekker zonnetje te genieten. Yves Rocher komt met enkele nieuwe Solair producten uit die ik dit weekend volop heb kunnen uitproberen.
Ik ben niet iemand die heel de dag ligt te zonnebaden, maar eerder een terrasje zal doen in het zonnetje. Ook dan vind ik het heel erg belangrijk om mijn huid te beschermen tegen de zonnestralen.


Het product waar ik het meest nieuwsgierig naar ben is de Tan Activator Beautifying mist. Deze spray gebruik je om je huid voor te bereiden op de zon. Dit zorgt voor een langdurig goudbruin resultaat. Voor een optimaal resultaat kan je best al enkele dagen of weken voordat je gaat zonnen deze spray gaan gebruiken. s'morgens en s'avonds op je lichaam en gezicht. Let wel op! dit product beidt geen bescherming tegen de zon!

Ik heb deze nu enkele weken in gebruik en kan al zeker en vast zeggen dat dit product heerlijk ruikt en aanvoelt op de huid. Of hij ervoor zorgt dat ik langer bruin ben kan ik niet echt zeggen. Wel heb ik de indruk dat mijn "bruin" kleurtje iets mooier is dan gewoonlijk.


Beschermende Olie SPF15 voor lichaam en haar. Deze olie kan je door zijn dubbele werking gebruiken op je lichaam en haar. Hij beschermd, voedt en verzorgd de huid. Toch zit hier alcohol in wat misschien wat minder is voor mensen met een gevoelige huid.

Dit product gebruik ik wat minder graag. Ik vind het net wat te vettig voor mijn huid en haar. Ik heb de indruk dat deze toch een vettig laagje achterlaat op mijn huid en dat is niet zo mijn ding. Wel voelde mijn haar super zacht aan nadat ik het had gewassen.


Het laatste product is de Transparante Spray SPF30. Deze zonneolie beschermt de huid tegen UVA en UVB straling zonder strepen achter te laten. Ze beschermt de huid niet alleen maar zorgt ook voor hydratatie van de huid. Ook hier kan je alcohol in terugvinden.

Deze vind ik veel prettiger dan de olie hierboven. Deze is wat lichter van structuur waardoor hij sneller intrekt en niet zo een vettig laagje achterlaat. bovendien heeft deze een lekkere tropische geur en zorgt hij er voor dat mijn huid soepel aanvoelt.


Ik ben best tevreden met deze producten. De olie voor lichaam en haar vind ik iets minder maar de andere twee zijn zeker een aanrader. Hopelijk is de zomer nu echt begonnen en kan ik deze producten vaker gaan gebruiken.

Alle producten zijn uiteraard verkrijgbaar bij Yves Rocher

- Tan Activator Beautifying mist €20,90 nu €10,45
- Beschermende olie SPF15 Lichaam en Haar €24,90 nu €12,45
- Transparante Spray SPF30 €27,90 nu €13,95

2 opmerkingen:

 1. Klinkt allemaal wel goed, zeker gezien de promoties :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moet ik zeker gaan zien nu er kortingen zijn ;)
  De olie lichaam en haar is zeker niets voor mij ;) Omdat ze meestal vettig aanvoelen. De transparante spray spf30 wil ik wel eens proberen.
  Tan Activator Beautifying mist hoe is die van geur na het opbrengen?
  De meeste bruiners zonder zon hebben een typisch geurtje wat niet lekker ruikt vind ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)