Kruidvat Originals in een nieuw Jasje!

maandag 7 november 2016
Wist je dat het Kruidvat al in 1975 starte met zijn eigen verzorgingslijn! De producten waren dus echt toe aan een make over. Dat vond Kruidvat zelf ook want onlangs werden de producten in een nieuw jasje gestoken. De nostalgische bruine potjes en flesje blijven bestaan, maar met een moderne afwerking. Ook werden er enkele nieuwe producten toegevoegd.

De collectie bestond al uit enkele voedende dagcrèmes, lichte massageoliën, ontspannende gezichtsmaskers en het allombekende rozenwater. Enkele producten heb ik ook al met veel plezier gebruikt.


Waar je mij absoluut happy mee kunt maken is een fijn gezichtsmasker. Een maskertje op mijn gezicht een tasje thee en een goed boek en het spa gevoel komt helemaal naar boven. Kruidvat voegde 3 nieuwe gezichtsmaskers toe aan hun collectie. Een peel off masker met dragonfruit, een voedend crèmemasker met sheabutter en een kleimasker met dode zee mineralen.


Het kleimasker is alvast een toppertje. Hij droogt mijn huid niet huid, maar laat deze juist lekker zacht achter. Het masker voelt lekker fris aan op je gezicht en heeft een heerlijke geur.


Ook voegden ze een aantal gezicht- en massageoliën toe. een massgeolie met amandel. een iets dikkere olie (wat ook nodig is om te kunnen masseren) met heerlijke amandelgeur. Deze zorgt ervoor dat mijn huid soepel en zacht aanvoelt en is heel gemakkelijk in gebruik.


Je kan er ook een nieuwe huidolie met teunisbloem of amandel terugvinden. Deze is wat dunner van structuur zodat de huid deze sneller en gemakkelijker kan opnemen. Ook dit is weer een heel erg fijn product.


Ook de mannen worden verwend, zo brachten ze een baardolie en een snor/baardwax uit.

Al deze producten kan je voor een zacht prijsje terugvinden in het Kruidvat.
- Masker - €1,99
- Huidolie - €1,99
- Massageolie - €3,39
- Rozenwater - €1,99

2 opmerkingen:

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)