Berichten weergeven met het label review. Alle berichten weergeven
Berichten weergeven met het label review. Alle berichten weergeven

Sheer By Intimacy

woensdag 9 november 2016


Sinds 1 Oktober heeft Ici Paris XL er een nieuw geurtje bij. Sheer by Intimacy een sensuele verfijnde geur die als een tweede huid aanvoelt, een echte soulmate.

MAC Eye Shadow X 15 Warm Neutral, MAC Lipstick Faux en Mehr

zondag 13 maart 2016



Al maanden lig ik met fonkelende oogjes te kijken naar enkele MAC producten. Sorry voor de uitspraak maar ik zat al bijna een jaar te kwijlen bij foto's van het Warm Neutral palette. Wat hield je dan tegen hoor ik je zo zeggen. Wel de prijs was voor mij een erg grote drempel. Maar toen ik een heel zware werkweek achter de rug had besloot ik het er op te wagen en belande deze in mijn winkelmandje samen met nog 2 extraatjes.

L'Oréal Accord Parfait Foundation (Nieuwe Formule)

vrijdag 11 maart 2016


Als het op foundations aankomt ben ik een heel traditioneel meisje. Ik heb zo mijn vast merk en mijn vaste foundation en daar wijk ik niet zo snel van af. Toen ik laatst in het kruidvat aan het snuisteren was tussen de make up besloot ik er voor te gaan en koos ik een nieuwe foundation. Ik was een echte dare devil die dag want ik koos een nieuwe foundation van een ander merk. Mijn oog viel op de Accord Parfait van L'Oréal.

RainPharma Comforting Clay Mask

maandag 29 juni 2015


De afgelopen weken waren mijn werkdagen lang, hectisch en vermoeiend. Tijd dus om een momentje voor mezelf te nemen, mezelf te ontspannen met een leuk boek en mijn huid te verzorgen. Ik had al een tijdje het Comforting Clay Mask van RainPharma in mijn kast staan, tijd dus om deze weer boven te halen en mijn huid een verwen momentje te gunnen.

The Body Shop Fuji Green Tea

zaterdag 4 april 2015


Groene thee lovers opgelet, vanaf nu kan je baden in een groene thee oase met de nieuwe Fuji Green Tea lijn van The Body Shop. De nieuwe Fuji Green Tea lijn is de eerste lichaamsverzorging lijn waarbij groene thee blaadjes worden gebruikt. De groene thee is afkomstig uit de Mount Fuji regio in Japan. De theeblaadjes worden aan de producten toegevoegd zodat ze de huid hydrateren en verfrissen.

Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold

woensdag 25 maart 2015


Elke vrouw heeft wel een geurtje in haar kast staan, sommige hebben een hele collectie andere blijven trouw aan één geurtje. Tijdens de voorbije feestdagen verraste mijn vriend mij met een nieuw geurtje. Lady Million Eau My Gold van Paco Rabanne. Een geurtje dat ik nooit zelf zou uitgekozen hebben maar waar ik nu echt gek op ben.

Yves Rocher 100% Intense Kajal

zondag 15 maart 2015


Een van mijn favoriete make up producten is oogpotlood. Ik gebruik het elke dag om mijn ogen wat "intenser" te maken. Voor de lente komt Yves Rocher met de 100% Intense Kajal in 6 frisse kleurtjes voor een spetterende oogopslag.  Ideaal om je oogopslag lente proof te maken.

Rainpharma - Honey For My Honey

woensdag 4 februari 2015


Massage lovers put you're hands in the air want er is een nieuw innovatief massage product op de markt. De massage Honey van Rainpharma! Massage en valentijn wat een perfecte combo! Vandaar dat ze hun nieuw product in een leuk valentijn setje verkopen, de Honey For My Honey set.

Braun Silk épil 7 SkinSpa Beauty Edition

maandag 4 augustus 2014


Een tijdje geleden testte ik voor jullie de Calor Soft Extreem Epilator uit. Deze review kan je hier lezen. Kort daarna kreeg ik de Braun Silk épil 7 in de uitvoering SkinSpa beauty edition binnen. Deze beauty set is speciaal samengesteld om je benen, lichaam en gezicht te verzorgen. Omdat het andere epileer apparaat me erg goed was bevallen twijfelde ik geen moment en heb ik ook deze Braun epilator en toebehoren grondig aan een test onderworpen.

ZOEVA Classic Brush Set.

vrijdag 1 augustus 2014


Al een hele tijd was ik op zoek naar nieuwe make up kwasten. Ik heb mijn Sigma kwasten heel erg graag gebruikt maar sommige waren echt aan vervanging toe. Omdat ik zo veel positieve reviews las over de ZOEVA kwasten heb ik me de Classic Brush Set aangeschaft.

The Body Shop Body Sorbet Mango en Pink Grapefruit.

maandag 16 juni 2014


Smeren, smeren, smeren. Een woord dat ik het hele jaar door gebruik. In de winter heeft mijn huid wat nood aan extra voeding smeren dus met die heerlijke dikke crèmes. Ook in de zomer kan extra hydratatie geen kwaad. Een crème kan dan algauw een beetje te zijn. Daarom keek ik met lonkende ogen naar de Body Sorbets van The Body Shop. IJsjes frisse bodylotions die voor hydratatie en een fris gevoel zorgen.

Catrice Crushed Crystals.

maandag 17 februari 2014



De nageltrend dit seizoen zijn de liquid sand effect nagellakken. Tegenwoordig brengt elk merk zulke lakjes uit. Zo ook Catrice die met de Crushed Crystals volledig aansluit bij deze trend. Ze brengen zes lakjes uit waarvan ik er vandaag twee aan jullie toon.

Kiko Coctailreview.

woensdag 2 oktober 2013


Kiko een merk dat tot een paar maanden geleden nogal onbereikbaar was voor ons Belgjes. Je moest naar Duitsland, Spanje, Italië trekken om dit merk te kunnen bemachtigen. Blij verrast was ik dan ook toen ik te horen kreeg dat je Kiko nu ook online kan bestellen in België. Ik kroop dus snel achter mijn computer, haalde mijn bankkaart boven en enkele dagen later was ik in het bezit van een Kiko pakketje.

M.A.C Coctailreview.

maandag 2 september 2013




Vandaag heb ik mijn laatste herexamen afgelegd dus heb ik weer de tijd om lekker te bloggen. Zoals ik al meerdere malen heb beloofd ga ik terug wat meer aandacht besteden aan mijn blogje, dit lukt mij niet altijd maar laten we het door een roze bril bekijken, vandaag is er alvast een blogpost verschenen :).
Vandaag toon ik jullie enkele M.A.C producten die onlangs in mijn shopping bag terecht zijn gekomen.

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)